Ak s niekým riešim stravu, často má predstavu toho, že bude pol dňa stáť v kuchyni a každý deň variť niečo iné. Ja sa len pýtam, koho by to bavilo? Bežných ľudí asi moc nie, čas predsa chceme venovať aj ďalším veciam. Ak si navaríš raz počas týždňa a raz cez víkend na 3 dni dopredu, máš vystarané. Aj takéto veľké varenie nezaberie toľko času, koľko si myslíš. Za hodinu, max hodinu a pol máš navarené, zabalené a upratané. Skús to. Varením doma a dopredu sa taktiež pripravuješ na to, že nezlyháš. Možno si už neobjednáš blbosť na večeru, ale vytiahneš jedlo z chladničky. Taktiež ušetríš. Nielen peniaze, ale aj čas.
Ak chceš rýchle a zdravé recepty, nájdeš ich v mojej knihe alebo e-booku.